Massageoliën

Er zijn weinig dingen meer rijkelijk luxe dan te genieten van de magie van aromatische oliën in de vorm van een geurend bad of een massagebehandeling. Verwen jezelf en koester je zintuigen in puur sensueel genieten.

Onze massageoliën ruiken niet alleen goddelijk, het zijn magische traktaties. Elke olie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pure essentiële oliën en absolutes in een voedend mengsel van basisoliën van zaden en noten, die zijn gepotentieerd met onze onder de Maan bereide magische infusies. De infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, schorsen en magische natuurlijke delen die zijn verzameld op heilige plaatsen over de gehele wereld. Ze worden bereid in overeenstemming met de kardinale tijden van het jaar en de cycli van de Zon en de Maan. De toegewezen symbolen bij elk type olie geven de etherische natuur van de speciale infusies die aan de respectievelijke mengsels zijn toegevoegd aan,  zodoende een referentie gevend voor hun magische kwaliteiten.

De massageoliën zijn speciaal geformuleerd om het sensuele genot te vergroten door de toegevoegde dimensie van geur, en geven een totaalgevoel van fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

De kunst van het mengen van geurige oliën voor specifieke doeleinden is een aloude traditie die ons is doorgegeven vanuit het Oosten. Goed gekozen essentiële oliën kunnen opkikkeren of ontspannen, de sensualiteit stimuleren of pijnlijke spieren en gewrichten verlichten.

Een massage met geurende oliën is één van de oudste vormen van therapie en vormt één van de hoofdaspecten van aromatherapie. Oliën kunnen gemengd worden voor specifieke herstellende doeleinden, om de spieren soepel te houden en de huid zacht, of om de geest te ontspannen en verwarde emoties te verzachten, of gecombineerd voor puur sensueel genot. Aanraking is de taal van het lichaam en de geest en de eenvoudigste, meest directe vorm van communicatie die tot onze beschikking staat. Tussen geliefden is massage de meest prachtige vorm van uitwisseling, van geven en nemen zonder eisen en het harmoniseert de mannelijke en vrouwelijke energieën. De goddelijke geuren van essentiële oliën zijn een traktatie voor lichaam, geest en ziel.

Gebruik:
Bereid jezelf en de ruimte waar de massagesessie gaat plaatsvinden voor door het creëren van een ontspannen atmosfeer. Verzeker jezelf ervan dat de ruimte warm en comfortabel is. Zorg voor voldoende lakens en handdoelen, zodat de persoon die de massage ondergaat niet koud en/of gespannen wordt tijdens de sessie. Besteed voordat je begint wat tijd en aandacht aan het op elkaar afstemmen. Wanneer je er klaar voor bent, wrijf je wat olie in de palmen van je handen om jezelf te harmoniseren met de energie van de olie en om de olie af te stemmen op lichaamstemperatuur. Houd je handen ingesmeerd, zodat de aanraking zacht en constant blijft, terwijl de olie langzaam wordt geabsorbeerd door de huid. Blijf kalm, ontspannen en gefocust terwijl je de aanraking laat leiden door gevoel en intuïtie. Verbreek nooit het contact met het lichaam en houd je bewegingen overal even gelijkmatig in druk. Visualiseer dat je spanning wegwrijft die opgehoopt zit in spieren en gewrichten. Wanneer je klaar bent, besteed je wat meer tijd in de afstemming voordat je het contact verbreekt. Verwijder overtollige olie met een handdoek. Hierna aard je jezelf en verwijder je alle energieën die je zou hebben kunnen overgenomen door je handen te wassen onder koud stromend water.

Bewaaradvies:
Wij voegen geen kunstmatige conserveringsmiddelen toe in onze mengsels. Essentiële oliën zijn vluchtig en zullen “wegvliegen” wanneer ze niet goed worden bewaard. Houdt de flessen stevig gesloten en bewaar de olie op een koele, donkere plaats.

Ons assortiment Massageoliën vindt u hier.

Waarschuwing:
We bevelen het gebruik van onze badoliën niet aan tijdens de zwangerschap of wanneer er een ernstige medische aandoening is. Voorzichtigheid is geboden bij gevoelige huidtypen en tere huidgebieden. Wanneer er twijfel is, test de olie dan uit op een klein stukje huid aan de binnenkant van de arm.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel