Kaarsen

De levende vlam van een kaars die de duisternis met zijn zachte schijnsel verlicht, creëert een speciale sfeer voor elke gelegenheid. Een romantisch samenzijn zou niet hetzelfde zijn zonder de vriendelijke gloed van een door kaarsen verlicht dineetje voor twee. Maar ze creëren ook een magische sfeer bij andere gelegenheden. Meditatie, ceremoniën en rituelen zouden niet compleet zijn zonder de heilige vlam, die de aandacht focust en ons tegelijkertijd herinnert aan de innerlijke vlam, de goddelijke vonk die in ons allen schijnt. Onze magische kaarsen zijn opgeladen met een unieke magische kruideninfusie volgens hun planetaire en astrologische associatie.

Gebruik:
Kaarsen kunnen worden gebrand om een speciale sfeer op elk moment te creëren, hoewel hun zachte licht vooral effectief is bij romantische gelegenheden. Kaarsen worden veel gebruikt voor spiritueel en magisch werk. Het ritualistisch branden van kaarsen ondersteunt de concentratie op een specifieke magische intentie. Wanneer je je focust op de vlam, visualiseer je je hoe de intenties worden opgenomen en getransformeerd worden tot etherische gedachtepatronen. Energie volgt gedachten. Om je dromen, wensen en visualisaties om te draaien naar realiteit, volg dan de gedachte op met daden, opgeladen met de kosmische energie van het heilige vuur.

Ons assortiment Kaarsen vindt u hier.

Waarschuwing:
Om het beste resultaat te verkrijgen en de mogelijke gevaren te minimaliseren, dienen een aantal regels gevolgd te worden. Brandt de kaarsen gedurende één uur per 2,5 cm om een gelijkmatige verbranding te garanderen. De was heeft tijd nodig om op te warmen en te smelten. De kaarsen korter laten branden dan de aanbevolen tijd zal gewoonlijk resulteren in het branden van een gat in het midden van de kaars en de lont zal uiteindelijk “verdrinken”. Houdt de lont kortgeknipt tot maximaal 1 cm om roken en druipen te verminderen. Brandt kaarsen altijd op daarvoor geschikte oppervlakten, bij voorkeur vuurvaste schaaltjes of kaarsenhouders/kandelaars, die ook de druipende was zullen opvangen. Stel aangestoken kaarsen niet bloot aan tocht, want dit zal in ongelijke verbranding en overvloedig druipen van de was resulteren. Houdt kaarsen uit de buurt van zonlicht om de kleuren te behouden. Gebruik je gezond verstand wanneer je speelt met vuur. Houdt kaarsen buiten bereik van kinderen en dieren.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel