Space Aroma's

Aromatische kruideninfusies en geurige oliën hebben sinds duizenden jaren een integrale rol gespeeld in religieuze ceremoniën en magische rituelen. In aloude tijden werden de subtiele geuren van planten beschouwd als het gemanifesteerde aspect van hun etherische zielen. Ze werden geacht de harten en geesten van de mensen te zuiveren en de deuren van perceptie te openen. Speciale aromatische oliemengsels, bekend als zalvingen, werden gebruikt voor zuiverings- en consecratieriten, voorafgaand aan de opgevoerde ceremoniën of het betreden van een heilige ruimte. Sommige kruiden waren heilig voor bepaalde Godinnen en Goden of werden gebruikt op een bepaalde soort energie op te roepen (bijvoorbeeld om regen aan te trekken of vruchtbaarheid te stimuleren, enz.). Star Child Space Aroma's volgen deze oude tradities. Er zijn alleen pure essentiële oliën en absolutes gebruikt, gepotentieerd met onze unieke magische kruideninfusies. Elke aroma is ontworpen met een specifiek doel, specifieke astrologische energie of goddelijkheid in gedachten, hoewel de verscheidenheid aan toepassingen slechts gelimiteerd zijn door jouw verbeelding.

Verdamper:
Star Child Space Aroma's zijn ideaal om te gebruiken met een oliebrander of verdamper als magische geuren voor meditatie en heling, ceremoniële of rituele doeleinden, of gewoonweg om je huis te geuren met deze heerlijke oliën. Vul het waterkommetje met warm water en voeg een paar druppels olie toe. Steek het waxinelichtje daaronder aan en geniet van de geur die de ruimte vult. Laat het waterkommetje niet geheel droog branden en zorg dat de kaars achteraf uitgeblazen wordt.

Sprenkelen:
Om een ruimte te reinigen, een bepaalde sfeer te creëren of om specifieke energieën uit te nodigen in je huis, kunnen een paar druppels van een geschikt oliemengsel toegevoegd worden aan een schaal met water. Roer het water om de olie te verdelen en gebruik dit om door het huis te sprenkelen na schoonmaken.

Zalving:
Space Aroma's kunnen worden verdund met een basisolie van noten of zaden voor zalving in een ritueel of ceremonie of om te gebruiken als een bad- of massageolie. Voeg ongeveer 5 druppels toe aan 1 eetlepel basisolie. Ze kunnen ook gebruikt worden om kaarsen te zalven voor kaarsenmagie. Voor dit doeleinde kunnen ze onverdund gebruikt worden.

Parfums:
Voeg je favoriete Space Aroma toe aan een lichte basisolie en draag het als een natuurlijk parfum om jezelf te omringen met een speciale magie.

Waarschuwing:
Gebruik nooit Space Aroma's inwendig. Pas ze niet onverdund op de huid toe. De aanbevolen standaard verdunning is 1-3%. Wanneer gebruikt voor oliemengsel voor massage, bad of parfum wordt geadviseerd eerst een klein beetje op de binnenarm te testen. Houd oliën buiten bereik van kinderen en huisdieren. Gebruik nooit Space Aromas op, rond of in de ogen.

Bewaren:
Om verdamping te vermijden, zorg dat de dop stevig vast zit en bewaar de flessen op een koele donkere plaats.

Magische Space Aroma's:
De Magische Space Aroma's van Star Child zijn ontwikkeld met specifieke doeleinden in gedachten. Zij bevatten oliën die traditioneel geassocieerd worden met de diverse magische toepassingen en zijn gepotentieerd met corresponderende magische kruideninfusies. Echter, Space Aroma`s zijn niet bedoeld om magische sneloplossingen voor de problemen van het leven te zijn. Kruiden en oliën kunnen helpen om energieblokkades op te heffen en om je af te stemmen op het doel waarvoor je ze gebruikt. Wanneer dat werk is gedaan, is het nog steeds aan jou om de stroom van energie van de toepasselijke actie te voorzien en om het beste te maken van de mogelijkheden die op je pad komen.

Drievoudige Maan Space Aroma's:
Deze reeks van Space Aroma's is ontwikkeld ter ere van de Drievoudige Godin en haar mysteriën. De Drievoudige Godin is één van de meest oorspronkelijke godheden van de oude geschiedenis. Zij is vereerd door vrijwel alle culturen over de gehele wereld. Terwijl haar namen en specifieke culturele attributen verschillende vormen aan kunnen nemen, worden haar wezenlijke natuur en betekenis herkend in alle culturen. Haar maandelijkse cyclus door haar verschillende fasen onthult het mysterie van het Wiel van het Leven, dat ten grondslag ligt aan alle creatieve processen. Het symboliseert tevens het voortdurende concept dat zichtbaar is in de passage van de ziel op zijn eeuwige reis van transformatie van geboorte en jeugd naar medeschepping en verzorging, naar ouderdom, wijsheid en dood, en uiteindelijk naar wedergeboorte en zelfvernieuwing. Deze oliën kunnen worden gebruikt om elke maand de fasen van de Maan te vieren of om de begin-, de midden- en de eindfase te markeren van elk project of elke creatieve onderneming. Ze kunnen ook gebruikt worden om dergelijke fasen in iemands leven te vieren als symbolische overgangsriten en inwijding.

Godheden Space Aroma's:
Deze reeks van Space Aroma's is opgedragen aan diverse archetypische godheden wiens beeltenissen steeds weer opduiken in verschillende gedaanten in vele religieuze mythologieën. Deze archetypen zijn diep geworteld in het collectieve onderbewustzijn en spelen een belangrijke rol in het vormen van de menselijke ervaring van het heilige. Door te focussen op deze archetypische godheden kunnen we in contact komen met die delen van het onderbewustzijn die zij representeren en we kunnen zodoende direct hun rijke symbolische betekenis binnentreden. De rol die ze spelen op een innerlijk niveau kan sommige van de ongelijkheden tussen de verschillende delen van ons bewuste en onbewuste zelf helen. Dus, door dergelijke archetypen in je te eren sla je een brug tussen de werelden en ben je met de Godinnen en Goden.

Mythische Space Aroma's:
Deze reeks van Space Aroma's is geïnspireerd door het rijk van mythische wezens, ruimten en plaatsen. Ze kunnen gebruikt worden om af te stemmen op de wereld van fantasie en betovering, waar mythische creaturen verblijven en waar magie bestaat. Deze verrukkelijke geuren geven vleugels aan de vlucht van de verbeelding die het ons mogelijk maakt om dergelijke magische plaatsen te bezoeken.

Festival Space Aroma's:
Deze reeks van Space Aroma's is ontworpen om de acht grote Keltische Festivals (Sabbats) te eren, die de cycli van de Zon door de seizoenen markeert. De festivals zijn verdeeld in de kleine Sabbats, de zonnewendes en equinoxen, en de Grote Sabbats, Beltane, Lughnasadh, Samhain en Imbolc, die het midden tussen de zonnewendes en equinoxen markeren. Mythologisch vertelt deze cyclus het verhaal van de Godin en de geboorte, dood en wederopstanding van haar goddelijke kind en metgezel, de Zonnegod. Dit verhaal is archetypisch en kan in vele delen van de wereld teruggevonden worden.

Magisch vervaardigde infusies:
Het idee van correspondentie is gebaseerd op het metafysische concept van “zo boven, zo beneden”. Alles in de wereld van de fysieke realiteit heeft zijn tegenhanger in de wereld van de ideeën. De “hemelse lichamen”, eens beschouwd als Goden, representeren de “brandpuntlens” op het astrale vlak waardoor ideeën vorm aannemen en gemanifesteerde realiteit worden. Zodoende kan alles in het Universum toegewezen worden aan een bepaalde planetaire energie, waardoor het wordt geregeerd. Magisch is het doel van het oproepen van planetaire energieën om corresponderende veranderingen op het mentale, fysieke of emotionele vlak door te voeren. De volgende tabel met correspondenties geven richtlijnen weer voor het doel waarvoor een bepaalde planetaire essentie gebruikt kan worden.

 • SUN (Zon) - Zuivering, zelfrealisatie, creativiteit, (zelf)vertrouwen, communicatie met hogere zelf.
 • MOON (Maan) - Helderziende gevoeligheid, zelfreflectie, astraal reizen, visualisatie, droomwerk, vruchtbaarheid.
 • MERCURY (Mercurius) - Communicatie, inzicht, divinatie, flexibiliteit, leiden van energie in overeenstemming met wil.
 • VENUS - Opent hartchakra, liefde, compassie, sensualiteit, geven en ontvangen, voorspoed.
 • MARS - Energie, drijfveer, moed, passie, actie, verdrijft angst en bezorgdheid, anti-apathisch.
 • JUPITER - Wijsheid, voorspoed, spiritualiteit, geloof, hoop, persoonlijke groei, bescherming, begeleiding.
 • SATURN (Saturnus) - Aarden, focus, overgangsriten, omgaan met verdriet, verlies en dood, opoffering, exorcisme.
 • URANUS - Opent communicatiekanalen met spirituele entiteiten, energiewerk, radicale bewustzijnsveranderingen, buitenaardse communicatie.
 • NEPTUNE (Neptunes) - Subtiele energieën, visualisatie, divinatie, droomwerk, onvoorwaardelijke liefde, compassie, kristalwerk, communicatie dolfijnen/walwissen.
 • PLUTO - Initiatie, sjamanistische reizen, transformatie, zuivering, spirituele wedergeboorte, loslaten van pijn uit het verleden.
 • EARTH (Aarde) - Praktisch zijn, vijf zintuigen, materiële wereld, sensualiteit, manifestatie, voorspoed, aarden.
 • AIR (Lucht) - Ideeën, concepten, gedachten, kennis, mentale krachten, woord, visualisatie, inzicht.
 • FIRE (Vuur) - Actie, wilskracht, creativiteit, inzicht, initiatief, moed, drijfveer, enthousiasme.
 • WATER - Gevoel, helderziende krachten, ontvankelijkheid, verbeelding, emotie, verzorging, wijsheid, liefde.
 • SPIRIT (Geest) - Ongevormde spirituele bron, goddelijke vonk, allesdoordringende kosmische energie, rijk van de heiligen.
 • OHM Vrede, mannelijke/vrouwelijke balans, wereldwijd inzicht. Bevat heilige kruiden van vier continenten en ingrediënten van het Heilige Eiland van Avalon.

Ons assortiment Space Aroma's vindt u hier.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel