Badoliën

Er zijn weinig dingen meer rijkelijk luxe dan te genieten van de magie van aromatische oliën in de vorm van een geurend bad of een massagebehandeling. Verwen jezelf en koester je zintuigen in puur sensueel genieten.

Onze badoliën ruiken niet alleen goddelijk, het zijn magische traktaties. Elke olie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pure essentiële oliën en absolutes in een voedend mengsel van basisoliën van zaden en noten, die zijn gepotentieerd met onze onder de Maan bereide magische infusies. De infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, schorsen en magische natuurlijke delen die zijn verzameld op heilige plaatsen over de gehele wereld. Ze worden bereid in overeenstemming met de kardinale tijden van het jaar en de cycli van de Zon en de Maan. De toegewezen symbolen bij elk type olie geven de etherische natuur van de speciale infusies die aan de respectievelijke mengsels zijn toegevoegd aan,  zodoende een referentie gevend voor hun magische kwaliteiten.

De badoliën zijn speciaal geformuleerd om het sensuele genot te vergroten door de toegevoegde dimensie van geur, en geven een totaalgevoel van fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

De traditie van het toevoegen van kruiden en geurige oliemengsels aan baden, niet alleen voor het plezier, maar ook als rituelen van spirituele reiniging, moet zo oud zijn als de ontdekking van het bad zelf. In aloude tijden werd het lichaam beschouwd als een tempel, dus om voor het lichaam te zorgen, het te reinigen en te eren met heerlijke geuren werd gezien als het uitnodigen van de goddelijke geest in iemands wezen. Het eren van de Godinnen en Goden op deze manier werd beschouwd als een middel om de spirituele en fysieke aspecten van het leven te verenigen in iemands eigen lichamelijke tempel. Dit voorchristelijke concept heeft overleefd gedurende de eeuwen en vindt zelfs in deze moderne tijd zijn weerklank in bepaalde christelijke uitspraken.

Water is de heilige bron van leven, de bron van eeuwige jeugd en verjonging. Vele culturen hebben gedetailleerde en uitvoerige badrituelen, die werden gezien als een vorm van kunst en beschouwd als een wezenlijk aspect van beschaving. In dergelijke tradities spelen badoliën, gegeurd met essentiële oliën, een essentiële rol. Badoliën verblijden niet alleen de zintuigen met hun hemelse aroma’s, maar zij vullen ook sommige van de natuurlijke huidoliën aan, die normaal gesproken weggewassen worden. Zodoende voorkomen ze uitdroging van de huid en voedden de huis, zodat deze zacht, zijdeachtig en glad aanvoelt.

Gebruik:
Voeg één eetlepel badolie toe aan het badwater wanneer de badkuip helemaal gevuld is. Vluchtige oliën vervliegen snel bij hoge temperaturen, dus wanneer de olie tijdens het vullen van het bad toegevoegd wordt, riskeer je verlies van de geur en van de effectiviteit. Roer het water om de olie te verspreiden voordat je in het bad stapt. Dit is belangrijk om een gelijke verdeling van de olie in het water te verkrijgen. De badoliën bevatten geen chemische toevoegingen, maar wel een natuurlijk oplosmiddel, om de olie te laten verspreiden en te voorkomen, dat de olie samenklontert in het water. Wanneer je je ontspant, gehuld in de hemelse geuren, visualiseer dan zuivering op elk niveau, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Kaarslicht verhoogt de sfeer en ondersteunt de ontspanning. Pas bij het uitstappen van het bad op voor uitglijden.

Bewaaradvies:
Wij voegen geen kunstmatige conserveringsmiddelen toe in onze mengsels. Essentiële oliën zijn vluchtig en zullen “wegvliegen” wanneer ze niet goed worden bewaard. Houdt de flessen stevig gesloten en bewaar de olie op een koele, donkere plaats.

Ons assortiment Badoliën vindt u hier

Waarschuwing:
We bevelen het gebruik van onze badoliën niet aan tijdens de zwangerschap of wanneer er een ernstige medische aandoening is. Voorzichtigheid is geboden bij gevoelige huidtypen en tere huidgebieden. Wanneer er twijfel is, test de olie dan uit op een klein stukje huid aan de binnenkant van de arm.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel