Wierook

Het branden van geurig hout, basten, harsen en gommen als een offergave aan de Goden is waarschijnlijk één van de oudste rituele spirituele handelingen. Onze voorouders beschouwden vuur als een heilig medium van transformatie, een onverklaarbaar fenomeen dat de kracht heeft vaste materie te veranderen en de etherische essenties die het bevat vrij te maken als rook. Geur, het meest vluchtige en immateriële aspect van materie, werd beschouwd als het voedsel van de Goden.

Als spirituele wezens kunnen de Goden niet deelnemen aan de fysieke aspecten van offeranden, maar daarvoor in de plaats stoppen ze zichzelf vol met de etherische aspecten die naar de hemel opstijgen in de vorm van rook. Geurige harsen, basten en bloemen, geofferd aan de Goden als wierook, werd beschouwd als hun heilige ambrosia. Het fungeert als een voertuig voor gebeden, dat, door de kracht van louter vreugde, toegang vindt tot de harten en gratie van de Goden. De Goden tevreden houden was natuurlijk het fundamentele doel van rituelen en van voornaam belang voor de mensheid, die afhankelijk is van hun zegeningen.

Geur beïnvloedt de geest krachtig en kan de ziel voorbij het niveau van materiele problemen brengen naar de rijken van het heilige. Het branden van wierook is nog steeds een wijdverbreid onderdeel van spirituele rituelen in de meeste religies.

De wierookmengsels van Star Child zijn gemaakt in overeenstemming met deze aloude concepten en tradities. Zij bevatten alleen natuurlijke substanties, zoals basten, kruiden, bloemen, zaden, harsen, gommen, zuivere essentiële oliën en absolutes, elk specifiek naar hun eigen geassocieerde godheden en magische eigenschappen. Om een extra magische dimensie aan deze krachtige mengsels toe te voegen zijn bepaalde kruiden verzameld op verscheidene heilige plaatsen in overeenstemming met de cycli van de Zon en de Maan.

Toepassing:

De wierookmengsels van Star Child kunnen gebruikt worden voor alle soorten van meditatie, rituelen en ceremoniën. Of gewoonweg voor het plezier. Traditioneel speelt wierook een belangrijke rol in rituele zuivering, vaak “smudging” genoemd. De rook wordt gebruikt om negatieve energieën weg te “wassen” en dus de atmosfeer van welke ruimte dan ook te zuiveren en positief op te laden. Ook wordt het gebruikt om het hart en de geest van mensen te zuiveren wanneer ze zich voorbereiden om deel te nemen aan heilige ceremoniën en rituelen.

Lees voor gebruik eerst de informatiepagina over "Wierook".

Is een product uitverkocht? Stuur ons een mailtje via de pagina "Contact" en wij zullen het voor u regelen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel