Kruidenmélanges

Kruidenmélanges worden steeds populairder. De kruidenmélanges die in de winkel te koop zijn, worden in het spraakgebruik vaak kruidentheeën genoemd. Maar alleen de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis mogen thee heten. Dus ook al worden de kruidenmélanges, met als basis bijvoorbeeld kamille,  citroengras, venkel, rozenbottel of munt, net als thee gezet en net als thee gedronken, het is géén thee als er géén blaadjes van de theeplant zijn gebruikt! Verschillende specialiteiten die als thee worden gedronken, zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden.

Kruidenmélanges zijn een goed alternatief voor bruine brouwsels. De ontelbare verschillende smaken en werkingen van alle verschillende kruiden leveren een gehele nieuwe reeks van experimenteel theedrinken. Of de mélange nu gebruikt wordt voor therapeutische effecten op geest en lichaam of simpelweg voor gewoonweg genieten, het geeft in ieder geval een nieuwe betekenis aan het concept van theedrinken.

Meng de kruiden in het zakje goed door elkaar, bijvoorbeeld in een pot die goed af te sluiten is, want zwaardere of juist fijnere deeltjes zinken vaak naar de bodem van het zakje.

De onderstaande mélanges zijn speciaal samengesteld voor een heilzaam gebruik met verschillende toepassingen.

Lees voor gebruik eerst de informatiepagina over "Kruidenmélanges"!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel