Thee

Niet alleen de Engelsen en Chinezen zijn echte theedrinkers, maar in Nederland konden en kunnen we er ook wat van. Op dit moment drinkt een gemiddelde Nederlander jaarlijks 130 liter thee. Dat zijn meer dan twee kopjes thee per persoon per dag. Niet slecht, aangezien er natuurlijk ook een groep mensen is die thee absoluut niet lekker vindt. Een jaar of 60 geleden was dat zelfs nog meer. Thee was destijds veruit de meest populaire drank in Nederland en per persoon dronken we toen jaarlijks bijna 200 liter thee!

Gedurende vele jaren is het drinken van thee echter steeds meer afgenomen. In de plaats van thee zijn meer en meer koffie en andere dranken, zoals chocolade en vooral frisdrank, gekomen. Maar ..... het enthousiasme voor thee is gelukkig weer aan het toenemen. Steeds meer mensen ontdekken weer dat thee een heerlijke drank is die op alle momenten van de dag goed smaakt. Bovendien is thee een gezonde drank met veel natuurlijke ingrediënten en zonder suiker bevat het vrijwel geen calorieën.

De theebranche is inventief en er zijn dan ook steeds meer soorten thee te verkrijgen, originele theevarianten, maar ook mélanges en mengsels. We kunnen kiezen uit vele soorten originele thee, aromathee, vruchtenthee, kruidenthee, infusies, enz. Er is altijd een thee voor elke stemming, elk seizoen, elk moment van de dag, elke speciale gelegenheid en zelfs voor verschillende kwalen en aandoeningen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel