Gratis Download: Het Corona Virus

De Corona Virusinfectie

 

31 januari 2020

Het opzetten van de Sai Sanjeevini Helende Trillingen op Verzending
voor Bescherming tegen en Heling van de Corona Virusinfectie.

 

Lieve Goddelijke Ziel,

Namaste.

Wanneer iemand hoort over een epidemie of pandemie die zich met grote snelheid verspreid, is er natuurlijk een grote bezorgdheid over deze dreiging voor onszelf en onze dierbaren.

Bezorgdheid is goed en essentieel. Het zorgt ervoor dat we alle voorzorgsmaatregelen en remedies nemen die door artsen en gezondheidsautoriteiten worden aanbevolen voor bescherming tegen de epidemie.

Maar angst, ongerustheid en paniek moeten bewust geweigerd worden om in onze geesten te verblijven. Deze negatieve emoties verzwakken ons immuunsysteem, waardoor ze ons kwetsbaar maken om de infectie te krijgen. Een sterk afweersysteem is de meest krachtige zegening voor het gevrijwaard blijven van alle infecties.

Eén van de krachtigste manieren om ongerustheid, angst en paniek te overstijgen is om onszelf bezig te houden met belangeloze liefdevolle dienstbaarheid aan diegenen die de infectie hebben opgelopen of die extreem kwetsbaar zijn, omdat ze in gebieden leven waar de intensiteit van de epidemie erg hoog is.

De Uitzending van de Sai Sanjeevini Helende Trillingen voor heling en voorkoming van de Corona Virusinfectie is een erg eenvoudige, maar erg diepgaande manier om liefdevol de mensen die getroffen zijn door of kwetsbaar zijn voor de Corona Virusinfectie te dienen.

Het maakt niet uit in welk deel van het wereld we leven, we kunnen onze gerichte helende trillingen door een Sanjeevini Uitzending overbrengen. Als je dit wilt doen, volg dan de stappen die hieronder zijn aangegeven.


Hoe een Sai Sanjeevini Helende Trillingen Uitzending op te zetten:

Stap 1:

Download de twee Sai Sanjeevini Helende Trillingen Uitzendingsbladen van de onderstaande links.

nl_nl_1_Combinatieblad Coronavirus Ned.pdf

 

nl_nl_2_Combinatieblad Coronavirus Ned blanco.pdf

 


Eén van de Uitzendingsbladen is voor een Universele Heling Uitzending voor alle wezens.

De andere is voor een gerichte helende Uitzending, waarin je de naam van jouw familieleden (inclusief je eigen naam) in de “Output” cirkel kunt schrijven. Je kunt meerdere Uitzendingen opzetten voor andere verwanten, vrienden, buren, ……

Naar wie de Uitzending te sturen:

In de cirkel in het midden van het gedownloade Combinatieblad voor een Universele Uitzending kan je lezen dat de Helende Uitzending geadresseerd is aan:

Alle wezens die getroffen zijn door en kwetsbaar zijn voor het Corona Virus.

Dit is een universele Uitzending en zal jou, jouw familie, je verwanten en vrienden, iedereen in je stad, land en iedereen in de hele wereld dekken. Deze Uitzending geeft ons werkelijk de goddelijke ervaring van uitbreiding van ons individuele Bewustzijn naar zijn oneindigheid als we Eenheid voelen met elke wezen.

Het tweede Uitzendingsblad in dezelfde link kan gebruikt worden voor het opzetten van Sanjeevini Helende Uitzendingen die zijn gericht voor individuen of groepen van individuen in een school, een universiteit, een ziekenhuis, een stad, een land. Deze groep kan een paar mensen bevatten of tienduizenden mensen. Zelfs miljoenen mensen. De Sanjeevinis reiken direct naar een ieder van hen.

Een paar voorbeelden van gepersonaliseerde Uitzendingen:

  • Heling en Bescherming van mijzelf en alle leden van mijn familie.
  • Heling en Bescherming van al mijn buren, vrienden en verwanten.
  • Heling en Bescherming van iedereen op mijn school, universiteit, kantoor.
  • Heling en Bescherming van mijn vriend de heer ABC en alle leden van zijn familie.
  • Alle mensen die getroffen zijn door of kwetsbaar zijn voor het Corona Virus in de stad Wuhan in China.
  • Alle patiënten die getroffen zijn door of kwetsbaar zijn voor het Corona Virus in ziekenhuis XYZ in Wuhan.
  • Alle mensen die getroffen zijn door of kwetsbaar zijn voor het Corona Virus in geheel China, Japan, Hongkong, Singapore, Thailand, ……

Wij raden aan dat je één Universele Uitzending opzet die iedereen die getroffen is door de epidemie dekt, naast het opzetten van meer gerichte Uitzendingen die geadresseerd zijn aan individuen of families of specifieke groepen, naar je innerlijke leiding.

Stap 2:

Houd het Uitzendingsblad voor je op je telefoon, laptop of desktop. Of neem een print of kopie van het Uitzendingsblad en houd het voor je. Zwart/wit kopieën zijn net zo effectief. Voor het opzetten van gerichte Uitzendingen schrijf je de naam van de persoon of de beschrijving van de groep naar wie de Helende Uitzending gezonden gaat worden in de centrale cirkel “Output”.

Bid vanuit de diepten van je hart gedurende een minuut of meer voor het holistische welzijn en de bescherming van iedereen die getroffen is door het Corona Virus en voor iedereen die hier kwetsbaar voor is.

Welke gebeden kan ik zeggen voor het opzetten van de Uitzending?

Elk gebed van elk geloof is net zo krachtig als een andere wanneer het aankomt op een gevoel van Eenheid met al diegenen die door lijden gaan. Het volgende gebed wordt gegeven als een richtlijn.

“Oh Heer, heel en bescherm met Uw helende liefde en genade alstublieft alle mensen die getroffen zijn door en alle mensen die kwetsbaar zijn voor het Corona Virus in China en alle andere landen. Vergeef ons alstublieft voor al het verkeerde dat we hebben gedaan, bewust of onbewust, in dit leven of in vorige levens, wat misschien de oorzaak van deze epidemie geweest kan zijn. Geef ons alstublieft de wijsheid en kracht om mededogen te hebben voor alle wezens en om in harmonie met alle wezens, inclusief dieren, te leven. Moge wij met Uw genade en zegeningen allen onze levens opnieuw opbouwen op de sterke funderingen van Satya (Waarheid), Dharma (Goed Gedrag), Shanthi (Vrede), Prema (Liefde) en Ahimsa (Geweldloosheid), hetgeen ons altijd beschermd houdt tegen elke beschadiging en zorgt voor echte blijvende vrede, harmonie, vreugde en voorspoed in onze levens, individueel en collectief.”

De Sai Sanjeevini Helende Uitzending met al de Sai Sanjeevini Helende Trillingen op het Uitzendingsblad en je eigen hartgrondige gebeden is nu aan.

Al diegenen die getroffen zijn en kwetsbaar zijn beginnen nu de helende, beschermende en transformerende trillingen van alle Sai Sanjeevini Helende Trillingen op het Uitzendingsblad en de helende trillingen van ons eigen fervente gebeden te ontvangen. Onthoud dat gebeden onmiddellijk reizen in de oneindige spirituele dimensie van Eenheid, die tijd en ruimte overstijgt.

Stap 3:

Het verversen van de Helende Uitzending.

Wanneer eenmaal de Sanjeevini Helende Uitzending opgezet is, blijft het 24/7 (non-stop) uitzenden totdat je de intentie uit om het te stoppen. Echter, het wordt aangeraden de Sanjeevini Helende Uitzending periodiek te “verversen” om de puurheid van onze helende gebeden en intenties te herbevestigen en te versterken. Dit kan eenmaal per dag of tweemaal per dag of driemaal per week of eenmaal per week zijn …… afhankelijk van de ernst van de situatie en je innerlijke leiding.

Uitzendingen worden ververst door je concentratie naar het Sanjeevini Uitzendingsblad te brengen en hartgrondig te bidden gedurende een minuut of meer. Het is niet noodzakelijk om het Uitzendingsblad voor je te hebben liggen om het te kunnen verversen. Je kunt het mentaal visualiseren en je hartgrondige gebed met geloof opzeggen, in je hoofd of hardop.

Hoe lang dient de Uitzending te geschieden?

Totdat er geen dreiging meer is van het Corona Virus en het leven overal terugkeert naar normaal. Laat je leiden door je innerlijke leiding.

Voordelen van de Sai Sanjeevini Helende Uitzending Seva.

1. Alle bedoelde begunstigden (die genoemd zijn in de “Output” cirkel) van de Helende Uitzendingen hebben absoluut holistisch voordeel van de Sanjeevini Helende Trillingen en onze gerichte fervente gebeden die continue worden uitgezonden. De Sanjeevini Helende Trillingen, of ze nu ontvangen worden door uitzendingen of direct in een medium als water, suikerpilletjes of Vibhuti, verrijken altijd de levens van de getroffen mensen door het helpen kanalen van zelfheling, zelfvertrouwen, zelfbewustheid en zelfrealisatie in een ieder van hen te openen.

2. Ons Bewustzijn wordt gezuiverd als we de cirkel van onze meelevende liefde uitbreiden van onze directe familie naar onze universele familie (Vasudhaiva Kutumbkam). We zijn in staat om meer diepgaand de waardevolle oneindige schat van vrede, liefde en zegening in onszelf te ervaren. We bevrijden onszelf van alle lijden.

 

Belangrijke Waarschuwing

Onthoud alsjeblieft dat de Sai Sanjeevini Helende Trillingen niet een vervanging zijn voor je professionele medische arts, die je beste gids voor diagnose, advies en behandeling is voor alle problemen die met je gezondheid te maken hebben. Je moet niet zomaar stoppen met enige medicatie of behandeling van je dokter. De Sanjeevini Helende Trillingen remedies kunnen altijd uitgezonden worden of in een medium genomen worden samen met elk ander systeem van geneeskunde dat je volgt, of dit nu allopathisch, ayurvedisch, homeopathisch, enz. is. Als extreem subtiele helende vibraties of gebeden voor het tot stand brengen van holistische balans in het lichaam, de geest en de ziel, zullen de Sanjeevini trillingen nooit botsen met de heling die plaatsvindt door enig ander helingsysteem. De Sanjeevini helende trillingen zullen altijd het helingproces van elk ander systeem verhogen. De Sanjeevinis werken als een genezende remedie wanneer de ziekte het lichaam of de geest heeft overgenomen en werken als een preventieve remedie wanneer genomen door een gezond persoon. Een ieder kan de Sanjeevini Helende Trillingen remedie zonder aarzeling of angst nemen.

 

Goddelijke Inspiraties

“Vanuit de nauwe visie van de individuele behoefte, moet iemand reizen naar de brede visie van het Universum.
Wanneer een druppel water in de oceaan valt, verliest het zijn nauwe individualiteit, zijn naam en zijn vorm
en neemt het de vorm, naam en smaak van de oceaan zelf aan. Als het zoekt om separaat te leven als
een druppel, zal hij snel verdampen en gereduceerd worden tot niet-bestaan.
Elk iemand moet zich bewust worden dat zij/hij een deel is van de Ene Waarheid, die alles omvat in het Universum.
Maak het hart groot en de geest zuiver, alleen dan kan vrede en voorspoed op aarde gevestigd worden.”

- Sri Sathya Sai Baba -

 

 

Samasta Lokah Sukhino Bhavantu
Om Shanthi, Shanthi, Shanthi!
May all beings in all the worlds be always happy and free from all suffering.
Om Peace, Peace, Peace!

 

(Samasta Lokah Sukhino Bhavantu
Om Shanthi, Shanthi, Shanthi!
Moge alle wezens in alle werelden gelukkig en vrij van alle lijden zijn.
Om Vrede, Vrede, Vrede!)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel