Ouijaborden

Onderstaand bieden wij fraaie Ouijaborden aan, die niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven zijn.

Echter, een Ouijabord is GÉÉN speelgoed!!!!! Weet, dat je met het hanteren van een Ouijabord met energieën werkt, die op zich neutraal zijn, maar die door het hanteren van de mensen positief of negatief kunnen uitwerken.

Daarom is het raadzaam een aantal regels in acht te nemen: 

 1. Hanteer het Ouijabord NOOIT alleen, maar zorg dat er iemand aanwezig is die in kan grijpen indien dit nodig is.
 2. Ga niet met te veel mensen aan het bord zitten, houd een maximum van vier personen aan (en dus een minimum van twee).
 3. Minimaal 24 uur voor aanvang van het hanteren van het Ouijabord mag geen enkele deelnemer alcohol hebben genuttigd.
 4. Minimaal 48 uur voor aanvang van het hanteren van het Ouijabord mag geen enkele deelnemer meer drogerende middelen tot zich genomen hebben, zoals bijvoorbeeld slaapmiddelen, antidepressiva, zware pijnstillers, hallucinerende middelen (zoals een joint) enz. Weet je niet zeker of de medicijnen die je (of één van de andere deelnemers) neemt kwaad kunnen, doe het dan niet!
 5. Hanteer het bord altijd met respect! Ook aan Gene Zijde houden ze wel van een grapje, maar alles in liefde en harmonie. Dit geldt niet alleen voor woorden, maar ook voor gedachten!
 6. Zorg dat je ontspannen, uitgerust en met een open (en heldere!) geest deelneemt. Het hanteren van het bord is werken met energieën, die op zich neutraal zijn, maar die door het hanteren van mensen positief of negatief kunnen uitwerken! Begin eventueel met een korte meditatie om bescherming, liefde en licht te mogen ontvangen.
 7. Spreek van te voren af wie er in het begin als woordvoerder optreedt. Dit voorkomt verwarring en je weet dan zeker, dat het antwoord dat doorkomt ook het antwoord is op de hardop gestelde vraag.
 8. Weet heel zeker dat je aan het bord mee wilt doen. Wanneer je twijfelt of angstig bent, doe het dan niet. Twijfel en angst trekken negatieve energieën aan die zich dan tegen je kunnen keren en dat is uiteraard niet de bedoeling, toch?
 9. Houd er rekening mee, dat je antwoorden kunt krijgen, die je liever niet had willen horen. Wanneer je vraagt en je krijgt antwoord, kun je dat niet meer terugdraaien.
 10. Zorg ervoor, dat je niets kruist tijdens de sessie, dus ook je benen of voeten niet, zodat de energie vrij kan doorstromen.
 11. Begin wanneer iedereen er klaar voor is. Leg één vinger heel lichtjes op de planchette en wacht .............
 12. Het kan voorkomen, dat je tijdens het communiceren op/met het bord je hand, waarvan je de vinger op de planchette hebt gelegd, niet meer voelt. Dit is geen probleem, zolang het maar bij je hand blijft! Gaat dit gevoel verder, dus naar je pols, dan is het zaak om DIRECT TE STOPPEN! Degene die door wil komen op het bord, mag je hand gebruiken, maar verder niet. Wanneer dit gebeurt, deel dit met de andere deelnemers en stop allemaal tegelijk.
 13. Let op veranderingen in je lichaam tijdens het communiceren. Krijg je het koud, stop! Krijg je een onaangenaam gevoel ergens, stop! Krijg je hoofdpijn, stop! Heb je last van een licht gevoel in je hoofd (alsof je zweeft) of word je duizelig, stop! Word je zicht slechter of wazig, stop! De ENIGE verandering in je lichaam die niet erg is en waarmee je door mag gaan, is dat je het warm krijgt. Dit is een normale reactie op het stromen van je energie. Deel eventuele veranderingen in je lichaam met de andere deelnemers.
 14. Wanneer je met de sessie begonnen bent en je hebt contact op het bord, dient iedereen de planchette te blijven aanraken, tenzij je allemaal tegelijkertijd stopt en je vinger van de planchette haalt. Degene die doorkomt verdeelt zijn/haar energie namelijk over alle deelnemers om kracht te putten voor het bewegen van de planchette. Wanneer één iemand los laat en de anderen niet, dan krijgen deze anderen een energetische "opdonder", die nog lang lichamelijke hinder kan veroorzaken. Dus wanneer de aangewezen persoon "stop" zegt, halen alle deelnemers tegelijkertijd DIRECT de vinger van de planchette.
 15. Roep nooit iets/iemand op!!! Vraag vriendelijk en met liefde en respect of er iemand is die een boodschap heeft voor één van de deelnemers. Afdwingen werkt niet en de negatieve energie die je daarmee opwekt, kan zich tegen je keren. Zie ook punt 5.
 16. Als je nu nog wilt: veel plezier en wijsheid toegewenst bij de communicatie met Gene Zijde.

Wanneer je na het goed doorlezen van de regels nog steeds een Ouijabord wilt aanschaffen, dan kan het zijn dat wij, voordat de order geaccepteerd wordt, eerst een bewijs van je leeftijd vragen, zoals het mailen van een scan van je rijbewijs, identificatiekaart of paspoort. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen geen Ouijaborden leveren aan minderjarigen en volwassenen onder de 21 jaar.

Sorteer op
 • Tafel Ouijaborg "Sacred Circle"
  Tafel Ouijaborg "Sacred Circle"

  Deze glazen tafel kan ook gebruikt worden als een Ouijabord en laat een afbeelding van de populaire "Sacred Circle" (Heilige Cirkel) van Lisa Parker zien. Geprint op glas zijn de kleuren van deze tafel ronduit prachtig en laten ze…

  € 43,50
 • Ouijabord "Keltisch"
  Ouijabord "Keltisch"

  Ouijabord "Keltisch"

  € 59,00
 • Ouijabord "Yggdrasil"
  Ouijabord "Yggdrasil"

  Ouijabord "Yggdrasil"

  € 39,00
 • Ouijabord "Celtic"
  Ouijabord "Celtic"

  Ouijabord "Celtic"

  € 39,00
 • Ouijabord "Spirit Board"
  Ouijabord "Spirit Board"

  Zeer mooi Ouijabord. Afgebeeld zijn de 26 letters van het alfabet, de cijfers 0 - 9, de woorden "yes", "no" en "good bye". In het klein staat er nog een waarschuwing op om het bord met voorzichtigheid te gebruiken, de wereld van…

  € 33,00
 • Ouijabord "Spirit Guide"
  Ouijabord "Spirit Guide"

  Zeer mooi Ouijabord naar een ontwerp van Anne Stokes. De achterkant van het bord heeft een sentimenteel gedicht.Het bord wordt geleverd met een planchette en instructies, in een kartonnen doos (zie foto 4).Afmetingen: 40 x 32 x…

  € 29,00
 • Ouijabord "Oriental Skull"
  Ouijabord "Oriental Skull"

  Zeer mooi Ouijabord naar een ontwerp van Anne Stokes. De achterkant van het bord heeft een sentimenteel gedicht.Het bord wordt geleverd met een planchette en instructies, in een kartonnen doos.Afmetingen: 39 x 30,8 x 0,5 cm.

  € 29,00
 • Ouijabord "Pentagram"
  Ouijabord "Pentagram"

  Een bijzonder, handgemaakt en origineel ouijabord van een handzame afmeting. Het ouijabord heeft geen traditionele indeling, maar is toch duidelijk en handig in gebruik. Uiteraard zit er ook een planchette bij (niet afgebeeld).…

  € 39,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel