T4 - Onderwerp: Emotionele Stabiliteit

Artikelnummer: 13SAN-T4
Vorige Artikel 10 van 10
€ 2,50

Een uit 9 pagina's bestaand boekje over het onderwerp "Het Helen van Onszelf door het Terugvorderen van onze Emotionele Stabiliteit".

Elke negatieve emotie die we toestaan binnen te dringen en te huizen in onze geesten brengt onze emotionele stabiliteit ten val. Het put onze vitale energie uit, het verzwakt ons immuunsysteem, het belemmert onze professionele groei en berooft ons van het ervaren van onze echte kern, ons Hogere Zelf, ons Puur Bewustzijn, onze Ziel, ons Wezen of Ware Realiteit, die de oceaan van vrede, harmonie, liefde, mededogen, tevredenheid, vertrouwen, kracht en vreugde is.

 Onze negatieve reacties op mensen, levenssituaties en uitdagingen creëren mettertijd mentale stress, vernietiging van onze gemoedsrust en verstoring van de natuurlijke stroom van de levenskracht in diverse lichaamsdelen en organen. Deze verstoring in de stroom van de levenskracht is gewoonlijk één van de belangrijkste worteloorzaken van de meeste chronische aandoeningen.

Vele intellectuele en briljante mensen in verschillende werkvelden zijn niet in staat hun volle potentieel te realiseren door een gebrek aan emotionele stabiliteit. Vele gewone mensen hebben grote hoogten bereikt met de deugden van zuiverheid, geduld en volharding, die emotionele stabiliteit definiëren.

Wanneer we ons eenmaal bewust worden van de cruciale belangrijkheid van onze eigen emotionele stabiliteit voor het leven van een vredig, harmonieus, doelgericht, gezond en vreugdevol leven vol enthousiasme, liefde en mededogen, zullen we op natuurlijke wijze onze maximale aandacht geven aan het ontwikkelen en het onderhouden daarvan onder alle omstandigheden. In feite zal emotionele stabiliteit onze eerste prioriteit in het leven worden.

Het boekje bevat een uitleg over hoe wij weer onze Emotionele Stabiliteit terug kunnen krijgen. Het bevat nuttige tips en richtlijnen, die niet moeilijk te volgen zijn. Een emotionele stabiliteit is de enige weg naar vrede, harmonie, liefde, vreugde en geluk.

U kunt kiezen voor levering via download of een fysiek boekje. Voor de laatste optie worden verzendkosten berekend. Indien u een orderbevestiging krijgt van de webwinkel voor download met verzendkosten, dan kunt u wachten met betaling totdat u van ons een tweede orderbevestiging krijgt zonder verzendkosten. Betaalt u met iDEAL of PayPal, dan worden de berekende verzendkosten op uw rekening teruggestort.

De download wordt u digitaal toegezonden door middel van "We Transfer". Toezending van het boekje door middel van e-mail is niet mogelijk. Via "We Transfer" ontvangt u automatisch een bericht in uw mailbox, wanneer het bestand voor u gereed staat om te downloaden. Daarna volgt u eenvoudig stap voor stap de aanwijzingen, het wijst zich vanzelf ...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel