T3 - Onderwerp: Zes Indiase Verzen

Artikelnummer: 13SAN-T3
Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 2,50

Een uit 5 pagina's bestaand boekje over het onderwerp "Zes Indiase Verzen die Onsterfelijkheid Verlenen".

De Atma Shatakam, ook bekend als de Nirvana Shatakam, zijn zes verzen van de Atma of zes verzen van de Verlichting, geschreven door Jagadguru Adi Shankara ji. Toen hij een jongen van acht was, op naar zijn Goeroe, ontmoette hij een wijze die hem vroeg: “Wie ben jij?”

De jongen antwoordde met deze stanzas, die bekend staan als de Atma Shatakam of Nirvana Shatakam. “Nirvana” is volledige beheerstheid., vrede, stilte, vrijheid en vreugde. “Atma” is de Ware Zelf. De wijze waar de jongen tegen praatte was Swami Govindapada Acharya, wie inderdaad de Goeroe was die hij zocht.

Het boekje bevat de zes verzen, die onsterfelijkheid zouden verlenen, in het Indiaas, het Engels en het Nederlands.

U kunt kiezen voor levering via download of een fysiek boekje. Voor de laatste optie worden verzendkosten berekend. Indien u een orderbevestiging krijgt van de webwinkel voor download met verzendkosten, dan kunt u wachten met betaling totdat u van ons een tweede orderbevestiging krijgt zonder verzendkosten. Betaalt u met iDEAL of PayPal, dan worden de berekende verzendkosten op uw rekening teruggestort.

De download wordt u digitaal toegezonden door middel van "We Transfer". Toezending van het boekje door middel van e-mail is niet mogelijk. Via "We Transfer" ontvangt u automatisch een bericht in uw mailbox, wanneer het bestand voor u gereed staat om te downloaden. Daarna volgt u eenvoudig stap voor stap de aanwijzingen, het wijst zich vanzelf ...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel