T1 - Onderwerp: Neutralisatiekaart

Artikelnummer: 13SAN-T1
Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 2,50

Een uit 5 pagina's bestaand boekje over het onderwerp "De Neutralisatiekaart bij Straling".

Veel Sanjeevini gebruikers zijn al bekend met de subtiele beschermende kracht van de Neutralisatiekaart en gebruiken deze dan ook intensief. Deze boodschap is een liefhebbende herinnering aan alle Sanjeevini gebruikers wereldwijd om dit subtiele spirituele helinghulpmiddel met vrienden en familie in alle landen die bedreigd worden voor het neutraliseren van de verwoestende effecten van straling, van elke aard en door welke oorzaak dan ook.

Het boekje bevat:

  • een uitleg over het nut, het gebruik en de werking van de Neutralisatiekaart;
  • 1 pagina met 9 kleinere Neutralisatiekaartjes om uit te delen.

U kunt kiezen voor levering via download of een fysiek boekje. Voor de laatste optie worden verzendkosten berekend. Indien u een orderbevestiging krijgt van de webwinkel voor download met verzendkosten, dan kunt u wachten met betaling totdat u van ons een tweede orderbevestiging krijgt zonder verzendkosten. Betaalt u met iDEAL of PayPal, dan worden de berekende verzendkosten op uw rekening teruggestort.

De download wordt u digitaal toegezonden door middel van "We Transfer". Toezending van het boekje door middel van e-mail is niet mogelijk. Via "We Transfer" ontvangt u automatisch een bericht in uw mailbox, wanneer het bestand voor u gereed staat om te downloaden. Daarna volgt u eenvoudig stap voor stap de aanwijzingen, het wijst zich vanzelf ...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel