Kruideninfusie Sint-Janskruid (biologisch)

Artikelnummer: 01KRI106
Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 23,95

Hypericum perforatum 

Het heilige kruid Sint-Janskruid is een klassiek Midzomerkruid met de kracht vele pijntjes te kunnen verzachten. De helder rode, licht aromatische olie heeft een lange geschiedenis als een volksremedie en is welbekend om de bescherming tegen alle soorten van demonen, inclusief die demonen die vermoeide spieren, zenuwen en botten kwellen. Het kan ook worden gebruikt als een verzachtende en vochtinbrengende "after sun" lotion of gemengd worden in zelfgemaakte huidverzorgingslotions. Het dient echter nooit gebruikt te worden als een zonnebrandlotion, aangezien het kruid fototoxische eigenschappen heeft, die ervoor zorgen dat de huid gemakkelijker verbrandt. Bedek alle behandelde gebieden die eventueel blootgesteld zouden kunnen worden aan de Zon gedurende 3 uur na toepassing van deze olie. 

Niet aanbrengen op open wonden!

Kruideninfusies:
Sommige helende kruiden bevatten niet veel vluchtige essentiële olie, maar hebben toch krachtige helende eigenschappen. Deze kruiden kunnen worden gemacereerd (getrokken) in een oliebasis, zoals Amandelolie of Olijfolie, om hun helende deugden af te geven.

Gebruik:
Infusie oliën kunnen of lokaal, direct op de huid, aangebracht worden, of gemengd worden met andere oliën en wassen om helende zalven en lotions te maken. De specifieke eigenschappen van infusie oliën hangen af van de planten die hun helende krachten aan een bepaalde infusie hebben gegeven. Ze kunnen worden gebruikt als verzachtende massageoliën en lichaamslotions of toegevoegd worden aan diverse cosmetische bereidingen om een extra therapeutisch effect te leveren.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel