Kruideninfusie Arnica (biologisch)

Artikelnummer: 01KRI101
Artikel 1 van 14 Volgende
€ 19,95

Arnica montana

Een uitstekende olie voor spierpijnen en stijve spieren, kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen. Kan puur gebruikt worden als een alternatief voor arnicazalf op zeer pijnlijke spieren. Ook geschikt voor massage van reumatische gewrichten of artritis of als een toevoeging aan crèmes. Arnica is een kruid van Saturnus.

Niet aanbrengen op open wonden!

Kruideninfusies:
Sommige helende kruiden bevatten niet veel vluchtige essentiële olie, maar hebben toch krachtige helende eigenschappen. Deze kruiden kunnen worden gemacereerd (getrokken) in een oliebasis, zoals Amandelolie of Olijfolie, om hun helende deugden af te geven.

Gebruik:
Infusie oliën kunnen of lokaal, direct op de huid, aangebracht worden, of gemengd worden met andere oliën en wassen om helende zalven en lotions te maken. De specifieke eigenschappen van infusie oliën hangen af van de planten die hun helende krachten aan een bepaalde infusie hebben gegeven. Ze kunnen worden gebruikt als verzachtende massageoliën en lichaamslotions of toegevoegd worden aan diverse cosmetische bereidingen om een extra therapeutisch effect te leveren.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel