Cursusboek Sanjeevini

Artikelnummer: 13SAN500
Artikel 1 van 5 Volgende
€ 27,50

Editie 15 (maart 2020). 

Het nieuwste Nederlandstalige boek bestaat uit 341 (!) pagina’s, 10 werkkaarten en een duidelijke inhoudsopgave en is in een ringband ingebonden, zodat het gemakkelijk open te leggen is. In het boek wordt uitgebreid stap voor stap uitgelegd hoe te werk te gaan, met alle 324 Sanjeevinikaarten erbij (60 Lichaamsdelen Sanjeevinikaarten en 264 Aandoeningen Sanjeevinikaarten). De 70 standaard combinaties, met 175 onderverdelingen, worden stuk voor stuk behandeld, voor de meest voorkomende ziekten en aandoeningen en voor speciale omstandigheden. Daarnaast vindt u de beschrijvingen van de in Nederland ontwikkelde speciale Sanjeevinis, zoals de Bach Bloesem Sanjeevinis (39 stuks), de Chakra Sanjeevinis (12 stuks) en de P&R (bescherming, 10 stuks) Sanjeevinis. Tevens vindt u veel extra aanvullende informatie over diverse aandoeningen, over voeding en levensstijl, water, persoonlijke gesteldheid, vaccinaties, enz.

Let op: dit is de nieuwste uitgave van het boek door de Sanjeevini Stichting in India. Het boek is helemaal veranderd en in deze uitgave zijn de 10 nieuwe Hoofdcombinaties uitgewerkt.

U kunt kiezen voor levering via download of een fysiek boek. Voor de laatste optie worden verzendkosten berekend. Indien u een orderbevestiging krijgt van de webwinkel voor download met verzendkosten, dan kunt u wachten met betaling totdat u van ons een tweede orderbevestiging krijgt zonder verzendkosten. Betaalt u met iDEAL of PayPal, dan worden de berekende verzendkosten op uw rekening teruggestort.

De download wordt u digitaal toegezonden door middel van "We Transfer". Toezending van het boek door middel van e-mail is niet mogelijk. Via "We Transfer" ontvangt u automatisch een bericht in uw mailbox, wanneer het bestand voor u gereed staat om te downloaden. Daarna volgt u eenvoudig stap voor stap de aanwijzingen, het wijst zich vanzelf ...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel