Combinatiebladenboek 1

Artikelnummer: 13SAN502
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 22,50

Boek met 75 combinatiebladen van alle 68 hoofdcombinaties. Eén hoofdcombinatie bestaat uit 4 subcombinaties en één hoofdcombinatie bestaat uit 3 subcombinaties. Aantal pagina's dus 75.

Een combinatieblad is alle Sanjeevinikaarten voor een bepaalde hoofdcombinatie op één blad voor gemakkelijk en snel vermenigvuldigen.

U kunt kiezen voor levering via download of een fysiek boek. Voor de laatste optie worden verzendkosten berekend. Indien u een orderbevestiging krijgt van de webwinkel voor download met verzendkosten, dan kunt u wachten met betaling totdat u van ons een tweede orderbevestiging krijgt zonder verzendkosten. Betaalt u met iDEAL of PayPal, dan worden de berekende verzendkosten op uw rekening teruggestort.

De download wordt u digitaal toegezonden door middel van "We Transfer". Toezending van het boek door middel van e-mail is niet mogelijk. Via "We Transfer" ontvangt u automatisch een bericht in uw mailbox, wanneer het bestand voor u gereed staat om te downloaden. Daarna volgt u eenvoudig stap voor stap de aanwijzingen, het wijst zich vanzelf ...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel