Badolie "Love Potion no. 9"

Artikelnummer: 01BOL103
Artikel 1 van 7 Volgende
€ 19,95
Voorraad 2 stuks

Flesje van 100 ml.

Een verleidend mengsel van essentiële oliën om verlangen te stimuleren en seksuele aantrekkelijkheid te verhogen. De zoete, exotische geur van Pioenroos is heilig voor de Godin van de Liefde. Labdanum biedt een goddelijke balsamieke en diepe sensuele geur. Patchouli voegt een muskusachtige basisnoot toe en Sandelhout balanceert en combineert het mengstel tot een onweerstaanbare aantrekkelijke compositie. Deze badolie bevat infusies die corresponderen met de trotse passie van Mars en de seksuele aantrekking van Venus, de Godin van de Liefde.

Ingrediënten:
Zoete Amandelolie – Prunus amygdalus
Abrikozenpitolie – Prunus armeniaca
Sandelhout – Santalum album
Bergamot – Citrus bergamia
Petitgrain – Citrus aurantium
Tuberoos Absolute – Polianthes tuberosa
Labdanum – Cistus ladanifer
Kardemom – Elattaria cardamomum
Ho-Wood – Cinnamomum camphora
Patchouli – Pogostemon cablin
Vitamine E – Tocopherol

VENUS – open hartchakra, liefde, mededogen, sensualiteit, geven en nemen, voorspoed.

MARS – energie, aansporing, moed, passie, actie, verdrijft angst en vrees, anti-apathisch.

Magische infusie:
Onze magische infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, basten en magische penningen, verzameld op heilige plaatsen over de gehele wereld. Ze zijn bereid in overeenstemming met de cycli van de Zon en de Maan. De planeten die aangewezen zijn voor elk type olie geven de etherische natuur van de speciale infusie aan die worden toegevoegd aan de respectievelijke mengsels en daardoor een referentie leveren aan hun magische eigenschappen.

Gebruik:
Het lichaam is onze tempel, dus zorg ervoor, reinig het en het te eren met heerlijke geuren is de goddelijke geest uitnodigen in je eigen wezen. Het eren van de Godinnen en Goden op deze manier staat de spirituele en fysieke aspecten van het leven toe zich te verbinden in iemand's eigen lichaamstempel. Water is de heilige bron van het leven, de bron van eeuwige jeugd en verjonging. Veel culturen hebben uitgebreide badrituelen gecreëerd, die worden nagevolgd als een vorm van kunst en worden beschouwd als een essentiëel deel van de beschaving. In dergelijke tradities spelen badoliën die gegeurd zijn met essentiële oliën een cruciale rol. Badoliën verblijden niet alleen de zintuigen met hun hemelse aroma's, maar vullen ook enige van de natuurlijke huidoliën aan die normaal gewoonweg weggewassen worden. Op deze manier verhinderen ze uitdroging en tegelijkertijd voeden ze de huid, waardoor deze zacht, zijdeachtig en glad aanvoelt.

Voeg één eetlepel badolie toe aan je badwater wanneer het bad vol is. Vluchtige oliën vervliegen snel bij hoge temperaturen, dus als je het toevoegt aan het stromende water riskeer je dat je wat van de geur en de effectiviteit verliest. Roer rustig met je hand in het water om de olie te verspreiden voordat je het bad in stapt. Dit is belangrijk om een gelijke verspreiding van de olie te verkrijgen. Terwijl je je ontspant in het bad, omwikkeld door de hemelse geuren, visualiseer dan zuivering op elk niveau, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Kaarslicht verhoogt de sfeer en ondersteunt de ontspanning.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel