Massageolie "Peace"

Artikelnummer: 01MOL105
Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 19,95
Voorraad 2 stuks

Flesje van 100 ml.

Een verheffend mengsel van essentiële oliën om vrede en harmonie te brengen naar lichaam, geest en ziel. Lavendel en Kamille staan bekend dat ze de geest kalmeren en centreren en dat ze emotionele of mentale onrust verminderen. Frankincense verheft de geest en opent de poorten van gewaarwording voor de wijsheid van de spirituele rijken. Dit mengsel helpt om de verschillen van het dagelijkse leven te harmoniseren en brengt sereniteit en vrede naar de innerlijke rijken. Deze massageolie bevat een magische infusie die correspondeert met de energieën van Jupiter, Koning van de Goden, die spirituele wijsheid en begrip vertegenwoordigt.

Ingrediënten:
Amandelolie – Prunus amygdalus
Abrikozenpitolie – Prunus armeniaca
Frankincense – Boswellia carterii
Roomse Kamille – Chamaemelum nobile
Bergamot – Citrus bergamia
Lavendel – Lavendula angustifolia
Rozen Absolute – Rosa centifolia
Mirte – Myrtus communis
Vitamine E - Tocopherol

JUPITER – wijsheid, voorspoed, spiritualiteit, geloof, hoop, persoonlijke groei, bescherming, heling, begeleiding.

Magische infusie:
Onze magische infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, basten en magische penningen, verzameld op heilige plaatsen over de gehele wereld. Ze zijn bereid in overeenstemming met de cycli van de Zon en de Maan. De planeten die aangewezen zijn voor elk type olie geven de etherische natuur van de speciale infusie aan die worden toegevoegd aan de respectievelijke mengsels en daardoor een referentie leveren aan hun magische eigenschappen.

Gebruik:
Massage met geurende oliën is één van de oudste vormen van therapie en vormt één van de hoofdaspecten van de aromatherapie. Oliën kunnen gemengd worden voor specifieke doeleinden, om de spieren soepel te houden en de huid zacht of om de geest te ontspannen en verwarde emoties te verzachten of samengevoegd voor een puur sensueel plezier. Aanraking is de taal van het lichaam naar de geest en de eenvoudigste, meest directe vorm van communicatie die beschikbaar is voor iedereen. Tussen geliefden is massage één van de mooiste manieren van uitwisseling, van geven en ontvangen zonder vragen en van het harmoniseren van mannelijke en vrouwelijke energieën. De goddelijke geuren van essentiële oliën zijn een traktatie voor het lichaam, de geest en de ziel.

Voor het beste resultaat bereid je een ruimte voor in een ontspannende sfeer. Verzeker je ervan dat de ruimte warm en comfortabel is. Heb genoeg lakens en handdoeken beschikbaar, zodat de persoon die de massage ontvangt het niet koud krijgt en dus gespannen raakt tijdens de sessie. Voordat je begnt, besteed je wat tijd om op elkaar af te stemmen. Wanneer je klaar bent, wrijf je wat olie in je handpalmen om te harmoniseren met de energie en het te laten aanpassen aan je lichaamstemperatuur. Gebruik meer olie wanneer het langzaam geabsorbeerd wordt door de huid. Blijf kalm en gecentreerd terwijl je jouw gevoeligheid en jouw intuïtie je aanraking laat leiden. Verbreek nooit zomaar het lichaamscontact en laat je bewegingen soepel verlopen met gelijke druk. Visualiseer dat je spanning die in de spieren en gewrichten opgesloten zit wegveegt en verzacht. Wanneer je tegen het einde van de massage loopt, geef je nog even wat extra aandacht aan het op elkaar afgestemd zijn voordat je het lichaamscontact verbreekt. Verwijder alle overtollige olie met een handdoek. Was je handen met koud stromend water om alle energieën die je misschien opgepikt hebt weg te spoelen en om jezelf weer te gronden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel