Massageolie "Ecstasy"

Artikelnummer: 01MOL102
Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 19,95
Het artikel is uitverkocht.

Flesje van 100 ml.

Een zalig mengsel van essentiële oliën, bedoeld om extatisch genot en geluk te schenken. De exotische geur van Ylang-Ylang is één van de meest erotische van alle bloemgeuren. De muskusachtige geur van Patchouli wordt erg gewaardeerd als een lustopwekkende basisnoot, terwijl Sandelhout de beide oliën mengt tot een harmonieuze combinatie die de Yin en de Yang eigenschappen van sensueel plezier balanceert. Deze massageolie helpt om het sensuele bewustzijn te laten ontwaken en breekt de grenzen van remmingen, die de vervoering van extase verhinderen, af. Deze olie bevat magische infusies die corresponderen met de transcendentale zegening van Neptunes, alsook de vurige drijfkracht van Mars en het sensuele verlangen van Venus, de Godin van de Liefde.

Ingrediënten:
Amandelolie – Prunus amygdalus
Abrikozenpitolie – Prunus armeniaca
Sandelhout-West – Amyris balsamifera
Ylang-Ylang – Cananga odorata
Sandelhout – Santalum album
Vetiver – Vetiveria zizaniodes
Vanille – Vanilla planifolia
Benzoë – Styrax tonkenensis
Patchouli – Pogostemo cablin
Sint Janskruid – Hypericum perforatum
Kaneelblad – Cinnamomum zeylanicum
Vitamine E – Tocopherol

NEPTUNUS – subtiele energieën, visualisatie, divinatie, droomwerk, onvoorwaardelijke/spirituele liefde, mededogen, kristalwerk.

MARS – energie, drijfveer, moed, passie, actie, verdrijft angst en bezorgdheid, anti-apathisch.

VENUS – opent de hartchakra, liefde, mededogen, sensualiteit, geven en nemen, voorspoed.

Magische infusie:
Onze magische infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, basten en magische penningen, verzameld op heilige plaatsen over de gehele wereld. Ze zijn bereid in overeenstemming met de cycli van de Zon en de Maan. De planeten die aangewezen zijn voor elk type olie geven de etherische natuur van de speciale infusie aan die worden toegevoegd aan de respectievelijke mengsels en daardoor een referentie leveren aan hun magische eigenschappen.

Gebruik:
Massage met geurende oliën is één van de oudste vormen van therapie en vormt één van de hoofdaspecten van de aromatherapie. Oliën kunnen gemengd worden voor specifieke doeleinden, om de spieren soepel te houden en de huid zacht of om de geest te ontspannen en verwarde emoties te verzachten of samengevoegd voor een puur sensueel plezier. Aanraking is de taal van het lichaam naar de geest en de eenvoudigste, meest directe vorm van communicatie die beschikbaar is voor iedereen. Tussen geliefden is massage één van de mooiste manieren van uitwisseling, van geven en ontvangen zonder vragen en van het harmoniseren van mannelijke en vrouwelijke energieën. De goddelijke geuren van essentiële oliën zijn een traktatie voor het lichaam, de geest en de ziel.

Voor het beste resultaat bereid je een ruimte voor in een ontspannende sfeer. Verzeker je ervan dat de ruimte warm en comfortabel is. Heb genoeg lakens en handdoeken beschikbaar, zodat de persoon die de massage ontvangt het niet koud krijgt en dus gespannen raakt tijdens de sessie. Voordat je begnt, besteed je wat tijd om op elkaar af te stemmen. Wanneer je klaar bent, wrijf je wat olie in je handpalmen om te harmoniseren met de energie en het te laten aanpassen aan je lichaamstemperatuur. Gebruik meer olie wanneer het langzaam geabsorbeerd wordt door de huid. Blijf kalm en gecentreerd terwijl je jouw gevoeligheid en jouw intuïtie je aanraking laat leiden. Verbreek nooit zomaar het lichaamscontact en laat je bewegingen soepel verlopen met gelijke druk. Visualiseer dat je spanning die in de spieren en gewrichten opgesloten zit wegveegt en verzacht. Wanneer je tegen het einde van de massage loopt, geef je nog even wat extra aandacht aan het op elkaar afgestemd zijn voordat je het lichaamscontact verbreekt. Verwijder alle overtollige olie met een handdoek. Was je handen met koud stromend water om alle energieën die je misschien opgepikt hebt weg te spoelen en om jezelf weer te gronden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel