-61%

Magische Aroma "Oracle"

Artikelnummer: 01MSA008
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 12,95 € 5,00 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Flesje van 5 ml.

Opgedragen aan de kunst van divinatie, kan dit mengsel gebruikt worden als een ondersteuning bij elke voorspellende uitoefening, of het nu Tarot, astrologie, Runen, I Tjing, theeblaadjes of welke vorm van divinatie dan ook is. Het is bedoeld om de helderziende gevoeligheid te verhogen, om de perceptie te verdiepen en de geest te openen voor het horen of spreken van de waarheid.

De Magische Space Aroma's van Star Child zijn ontworpen als een geurige hulp voor het leven in een magisch universum. Ze zijn gemengd met specifieke doeleinden in gedachten en bevatten oliën die onttrokken zijn van planten die een lange geschiedenis hebben als magische kruiden. De Space Aroma's zijn gepotentieerd met corresponderende magische kruideninfusies om een speciale dimensie aan elk mengsel toe te voegen. Space Aroma's zijn echter niet bedoeld om magische snelle oplossingen voor de problemen van het leven te zijn. Kruiden en oliën kunnen ondersteunen in het verwijderen van energieblokkades en helpen je af te stemmen op het doel waarvoor je ze gebruikt. Wanneer dat werk gedaan is, is het nog steeds aan jou om de stroom van energie te volgen met de passende actie en het meeste van de mogelijkheden die kunnen ontstaan te maken.

JUPITER - wijsheid, voorspoed, spiritualiteit, geloof, hoop, persoonlijke groei, bescherming, heling, begeleiding.

MAAN - helderziende gevoeligheid, zelfreflectie, vruchtbaarheid, astraal reizen, droomwerk.

Magische infusie:
Onze magische infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, basten en magische penningen, verzameld op heilige plaatsen over de gehele wereld. Ze zijn bereid in overeenstemming met de cycli van de Zon en de Maan. De planeten die aangewezen zijn voor elk type olie geven de etherische natuur van de speciale infusie aan die worden toegevoegd aan de respectievelijke mengsels en daardoor een referentie leveren aan hun magische eigenschappen.

Verdamper:
Deze Space Aroma's zijn uitermate geschikt om te gebruiken met een oliebrander of verdamper. Verspreid hun magische geuren als een aromatische hulp bij meditatie en helingen, ceremoniële of rituele doeleinden, of gewoonweg om een speciale ambiance te creëren met deze heerlijke aroma's.

Spirituele reiniging:
Energieën kunnen erg plakkerig zijn en in plaats van vrijelijk stromen de spirituele paden blokkeren. Spirituele reinigings- en zuiveringsrituelen zijn dan nodig om de blokkades op te heffen en de ongewenste energieën te verwijderen, of het nu een slechte sfeer is die de atmosfeer vervuilt of een stagnerende emotie die we niet los kunnen laten en ons zodoende verhindert verder te gaan. Space Aroma's kunnen worden toegevoegd aan het reinigingswater dat in dergelijke zuivernigsrituelen wordt gebruikt.

Zalving:
Zalvingsoliën worden gebruikt om de beoefenaar en werktuigen voor het rituele werk voor te bereiden. De geurende olie werkt als een laag van bescherming, zuivert het hart en focust de geest op de komende taak. Om een geurende zalvingsolie te creëren, verdun ongeveer 5 druppels Space Aroma in een eetlepel basisolie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 PIPPIN International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel